Hydrasynth Explorer Module - 3 000:- • Vend

Säljes 29 mar Göteborg

Hydrasynth Explorer Module

3 000:-

Ja du läste rätt! Som numera synthschredder-specialist så har jag gjort om en del synthar med klaviatur till moduleversioner. För dig med den tråkiga kombinationen av platsbrist men synthälskare så är det desto smidigare att kunna styra alla sina synthar från ett huvudkeyboard. Även för dig som bara sequencar dina synthslingor eller spelar synth på annat sätt än med klaviatur.

Jag tycker formfaktorn för hydrasynth explorer är lika trevlig (bara på ett annat sätt) än för hydrasynth module och nu har du chansen att få världens bästa synth till ett fantastiskt pris.

Har inte färdigställ arbetet med att ge den en plexiglasskiva på baksidan och främre långsidan eftersom ett verktyg jag använder gick sönder. Det är dock lätt att antingen limma eller skruva fast valfritt material för att ge den ett fint case. Man kan även strunta i detta helt om man så önskar. Alla skruvar som behövs för att fästa något material på baksidan medföljer. På grund av ofärdigt arbete säljer jag därför denna fantastiska synth för ett skamligt lågt pris.

Allting fungerar perfekt och den kan även skickas med blocketpaket för en smidig och trygg affär.

avatar

Andreas

clavinsius 

Medlem i över ett år

Skicka meddelande
Skick: Mycket bra
Visningar: 852
Kan skickas
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009