Trumlektioner från erfarenhet och utbildad trummis/musiklärare - 300:- • Vend

Erbjudes 4 apr Stockholm

Trumlektioner från erfarenhet och utbildad trummis/musiklärare

300:-

Utbildad trummis/musiklärare med flerårig pedagogisk erfarenhet i både grundskola och privat regi. Jag erbjuder trumlektioner för såväl nybörjaren som den mer mer erfarna. Lektionerna äger rum i min lokal centralt i Stockholm city, där det står två akustiska trumset, eller online.

Jag erbjuder lektioner med primär fokus på ensemblespel inom olika genrer. Lektionerna utgår från vad du vill lära dig och strävar efter att bredda din kunskap därifrån. Undervisningsmaterial delas primärt digitalt för lättare tillgänglighet. Vi går också igenom tekniker för både händer och fötter för att frigöra det du vill uttrycka genom instrumentet.

Jag kan även undervisa i piano, gitarr, bas och sång på nybörjarnivå. Även detta med utgångspunkt från ensemblespel.

Jag heter Kalle Björk, 37 år gammal och bor i Nacka

Jag har spelat trummor i ca 26 år och studerat musik i både musikgymnasium samt eftergymnasiala utbildningar. Utöver studier har jag spelat i otaligt antal band inom olika genrer, primärt rock, metal, prog, pop, soul, funk, fusion, jazz m.m. Jag är även utbildad musiklärare och har erfarenhet som lärare i svensk grundskola och undervisning i privat regi. Det är med bakgrund av tidigare erfarenheter som jag utvecklat ett arbetssätt som jag vet fungerar och som kan anpassas efter ditt behov, oavsett om du är nybörjare eller har spelat några år och vill ta ditt spel till nya nivåer.

avatar

Karl Björk

karlbjork 

Medlem i 3 månader

Skicka meddelande
Visningar: 234
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009