Universal Audio LA-610 - 14 500:- • Vend

Säljes 10 maj Gislaved

Universal Audio LA-610

14 500:-

Efter årtionden av teknisk innovation skapade Universal Audio sitt mästerverk, LA-610. Denna kanalstrip kombinerar två ikoniska komponenter från mitten av 1900-talet: den Teletronix LA-2A optiska kompressorn och 610-rörförförstärkaren designad av Bill Putnam. Resultatet är en kraftfull och högpresterande kanalstrip som har använts av artister som Aretha Franklin, Beach Boys, Van Halen och Coldplay.

- Legendär Kombination:
Med 610-förförstärkaren får du ett varmt och naturligt rörljud, medan den optiska T4-kompressorn levererar mjuk, transparent kompression som bevarar ljudets karaktär.

- Flexibla Kontroller:
Få total kontroll med EQ-segmentet och justerbar lågfrekvens (70/100/200 Hz) och högfrekvens (4,5/7/10 kHz). Anpassa signalen med tre kraftfulla rattar som hanterar input, kompression och output.

- Suverän på Sång:
Med dess jämna karaktär och kirurgiska ljudbehandling får du sång som låter nästan färdigt mixad direkt från inspelningen.

- Mångsidig Användning:
Kanalstripens otroliga förmåga att lyfta basinstrument gör den till ett måste för alla som vill ha specialverktyg i sin produktion.

- Direktingång:
Koppla in dina instrument direkt för att uppleva modulens varma, vintage rörljud.

- Byggd för Kvalitet:
Gedigen konstruktion och komponenter av högsta kvalitet gör den till ett hållbart val i varje studio.

Jag säljer denna Universal Audio LA-610 som är i utmärkt skick. Skickas givetvis väl förpackad via eller kan hämtas hos mig för smidigare överlämning. Paketpris vid köp av mina andra annonser.

Investera i denna kanalstrip för att ge ditt ljud en professionell touch från första inspelningen. Kontakta mig för mer information eller för att diskutera köp!

avatar

gabriel123

gabriel123 

Ny medlem

Skicka meddelande
! Observera att medlemskontot är nytt! Läs våra tips på hur du undviker att bli lurad.
Skick: Perfekt
Visningar: 264
Kan skickas
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009