Zoom LiveTrak L-20R - Mixer för Live och Studio - 7 800:- • Vend

Säljes 10 maj Gislaved

Zoom LiveTrak L-20R - Mixer för Live och Studio

7 800:-

Nu kan du ta kontroll över din musikproduktion med Zoom LiveTrak L-20R, en mångsidig digital mixer och inspelningsenhet som erbjuder 20 kanaler, 22-spårs inspelning och sex helt anpassningsbara monitormixar. Med sin rackmonterbara design och trådlösa iPad-styrning är denna enhet den ultimata lösningen för front-of-house-tekniker, band och kreatörer som behöver flexibilitet både live och i studion.

Funktioner och Fördelar:

- 20 Kanaler och 22-Spårs Inspelning:
LiveTrak L-20R har 16 mono- och 2 stereokanaler med XLR/TRS-ingångar som låter dig spela in 20 individuella kanaler plus en stereomix direkt till SD-kort med en klarhet på upp till 24-bit/96 kHz. Alla kanaler erbjuder lågbrusiga preampar med individuell kompression och EQ.

- Anpassningsbara Monitormixar:
Sex separata monitormixar, var och en med hörlurs- och linjeutgångar, gör att varje musiker kan anpassa sin egen monitorupplevelse. En FOH-anslutning säkerställer att tekniker kan övervaka och optimera varje submix.

- 22-In/4-Ut USB Audio Interface:
Använd mixern som ett 22-in/4-ut USB-ljudinterface för att spela in direkt till din dator eller iOS-enhet. Simultant inspelning till SD-kort och USB-gränssnitt ger maximal inspelningskapacitet.

- Avancerade Preampar:
Med en låg egenbrusnivå på -128 dBu EIN och +60 dB maxingångsgain erbjuder L-20R de mest avancerade och tystaste förförstärkarna från Zoom för kristallklar inspelning.

- Mixningsmöjligheter:
Den inbyggda kompressorn och 20 inbyggda effekter, inklusive reverb, delay och chorus, säkerställer att varje ljud anpassas till dina behov. Med Scene Recall-funktionen kan du omedelbart växla mellan upp till nio olika förinställda scenarier, vilket ger flexibilitet i olika inspelnings- och mixmiljöer.

- Trådlös iPad-kontroll:
Med den medföljande Bluetooth-adaptern BTA-1 kan FOH-teknikern och upp till sex musiker kontrollera sina egna mixar trådlöst via iPad från var som helst i lokalen. Den här funktionen gör det möjligt för band och ljudtekniker att skapa den perfekta mixen på scenen eller från kontrollrummet.

- Paket och Tillbehör:
Levereras komplett med AD-19 AC-adapter, USB 2.0-kabel, racköron och Bluetooth-adapter BTA-1 för iPad-kontroll. Med den här utrustningen får du en fullt utrustad mixer för omedelbar användning.


Pris och Leverans:

Denna Zoom LiveTrak L-20R är i utmärkt nyskick och säljs för 7800 kr (Nypris 9000kr). Levereras förpackad för säker transport eller för upphämtning direkt hos mig. Paketpris erbjuds vid köp tillsammans med andra varor i mina andra annonser.

Kontakta mig för mer information eller för att diskutera köp!

avatar

gabriel123

gabriel123 

Ny medlem

Skicka meddelande
! Observera att medlemskontot är nytt! Läs våra tips på hur du undviker att bli lurad.
Skick: Perfekt
Visningar: 167
Kan skickas
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009