Sgt Doom Demon (SG) – high end customgitarr - 27 000:- • Vend

Säljes 22 apr Värmdö

Sgt Doom Demon (SG) – high end customgitarr

27 000:- eller byten

SGT Doom Demon säljes. Helt unikt custombygge från Erik på Sgt Doom, den enda i sitt slag både gällande form och specs. En likadan customgitarr kostar i dag cirka 60 000 kronor – säljes för under halva priset.

Otroligt gedigen gitarr med tydlig ton och sustain rent akustiskt. Spelar fantastiskt. Låter åt det middigare träigare hållet, men har samtidigt en mer robust ton än vad man är van vid med SG:s. Byggd med Gibson SG custom som inspiration, men samtidigt i Sgt Dooms anda. Otroligt bra i känsla i hela gitarren och grym spelbarhet. Haft en rad Gibson SG:s genom decennierna men personligen tycker jag ingen varit bättre än denna.

Några detaljer om gitarren:
Rostfria jumboband, hals med C-profil, ebenholtsbräda, cremebindings, blockinlägg black MOP, specialbyggda Pariah Hemibuckers med stiletto-poler.

Gitarren beställdes av mig 2021 och är sparsamt spelad hemma. Väldigt fint skick. Säljes med allt som den kom med - cert, flightcase, verktyg och Sgt Doom t-shirt.

Du som är i annonsen har säkert redan koll, men om inte så gör Erik custombyggda premiumgitarrer som håller sjukt hög klass. Några som spelat/spelar på Sgt Doom är tex Vic Zino i Hardcore Superstar, Chris Amott och Niclas Engelin. Förstås en smaksak men själv tycker jag Erik bygger några av de bästa gitarrer jag stött på någonsin och alla jag har/har haft håller enormt hög byggkvalité.

Pris kontant: 27 000:-
Bytesvärde om delar av betalningen är prylar: 32 000:-

avatar

Jocke

vendjocke 

Medlem i över ett år

Skicka meddelande
Visningar: 254
Kan skickas
Byten accepteras
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009